Alt flise- og klinkearbejde

Hos Murerfirmaet Romvig tilbyder vi flise- og klinkearbejde i høj kvalitet.

En gang imellem trænger køkkenet eller badeværelset til en overhaling – og skal man i gang med at sætte denne type rum i stand, er det oplagt at kigge på belægningen af gulve og vægge. Visse badeværelser, som ikke har været renoveret i mange år, opfylder for eksempel ikke de gældende krav til vådrumssikring – og dette kan betyde, at de eksisterende fliser og klinker skal brydes op, og der skal lægges nyt gulv med en såkaldt vådrumsmembran. Flise- og klinkearbejde er præcisionsarbejde, og derfor er det vigtigt, at du har kontakt til håndværkere, du kan stole på – og som har ekspertisen til at udføre opgaven til tilfredshed.

Hvis du leder efter en holdbar løsning inden for flise- og klinkearbejde – for eksempel i forbindelse med renovering af badeværelse, opførelse af nybyggeri, eller reparation og udbedring af skader – kan du trygt kontakte Murefirmaet Romvig. Vi har mange års erfaring med opmuring af flisevægge samt det tilhørende fugearbejde såvel indendørs som udendørs, og i vådrum. Vi er også gerne behjælpelige med opsætning af klinker – har du selv en idé til et mønster, hjælper vi med udarbejdelse af skitser, og sørger for, at resultatet bliver smukt og lever op til dine ønsker.

Flise- og klinkearbejde ved Murerfirmaet Romvig – når kun det bedste er godt nok

Murerfirmaet Romvig tilbyder flise- og klinkearbejde ved faguddannet flisemontør. Vi forstår vigtigheden af præcision og omhu, når det handler om at

udføre en fejlfri flisebelægning, og vi sørger altid for, at vores arbejde er 100% gennemført fra start til slut. Vi forestår hele opgaven – fra den indledende opmåling og indkøb af materialer over opsætning af klinker og fliser til den afsluttende fugning og efterbehandling af fliser og fuger.

Ved klinke- og flisearbejde i badeværelset sørger vi for at sikre os, at alle krav til vådrumssikring er overholdt. Vi holder os via kurser opdateret med de seneste nyheder inden for området – dette er din garanti for, at dit badeværelse altid er korrekt og forsvarligt vådrumssikret, når du vælger Murerfirmaet Romvig til at udføre dit klinke- og flisearbejde.

Når du vælger Murerfirmaet Romvig som din leverandør af nyt badeværelsesgulv, køkkenvæg eller måske udendørs flisearbejde, kan du være sikker på, at opgaven bliver udført til punkt og prikke – og naturligvis inden for det fastsatte tidsinterval, så du ikke skal gå alt for længe uden at kunne bruge dit køkken, badeværelse, toilet eller terrasse. Vi forlader naturligvis ikke opgaven, førend den er 100% fuldført, og udført til perfektion fra start til slutMurerfirmaet Romvig er eksperter i at omsætte faglig viden, håndværksmæssig integritet og mange års erfaring til veludført arbejde – og du kan være helt sikker på, at vi vil bestræbe os på at yde den allerbedste service, når du vælger os til opgaven. Vi sætter en ære i at udføre vort arbejde i øjenhøjde med kunden, og arbejder ud fra devisen, at opgaven først er løst, når kunden er glad og tilfreds.

Fliser, klinker, mørtel og fuge i høj kvalitet

Hos Murerfirmaet Romvig anvender vi udelukkende de mest holdbare materialer, når vi udfører flise- og klinkearbejde. Vi har stor ekspertise inden for såvel indendørs som udendørs opsætning af fliser og klinker, og ved præcist, hvilke materialer, der egner sig bedst til de forskellige formål. Uanset om det drejer sig om natursten, marmor, keramiske fliser eller klinkemosaik, kan vi være behjælpelige med at optimere resultatet, da vi besidder stor viden inden for de forskellige materialer og deres anvendelse.

Vi rådgiver om valg af materialer (fliser, klinker, fugetyper mv.) ud fra vores erfaring og håndværksmæssige kompetence, og hvad vi vurderer vil give det mest optimale og langtidsholdbare resultat. Skal du for eksempel have sat fliser op i din brusekabine, kan det godt betale sig overveje, om det er en god idé med rå natursten, hvis du er bosat i et område med meget kalk eller okker i vandet. Og ønsker du fliser eller klinker på dit køkkenbord, vil vi sikre os, at belægningen overholder de hygiejnemæssige standarder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på flise- og klinkearbejde

Murerfirmaet Romvig giver dig gerne et ikke bindende tilbud på indendørs eller udendørs flise- og klinkearbejde. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 50 50 63 75 og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med køkken, bad, terrasse, indkørsel eller andre steder, hvor flise- eller klinkearbejde er relevant – eller du kan skrive til os på emailadressen Mike@murerfirmaetromvig.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Menu