Mureropgaver

Se mureropgaver udført af Murerfirmaet Romvig

Her på siden kan det se et udpluk af mureropgaver der er løst af Murerfirmaet Romvig. Hos Murerfirmaet Romvig har vi kompetencer, som spænder over alle typer mureropgaver lige fra flise- og klinke arbejde over renovering af trapper og skorsten til facadeisolering.

Du kan både se eksempler på mureropgaver løst af Murerfirmaet Romvig, og samtidig finde inspiration til hvorledes dine egne mureropgaver eventuelt kunne løses.

Mureropgaver fra A – Z hos Murerfirmaet Romvig

Et af Murerfirmaet Romvigs specialer er facade renovering med armeringspuds. Her på siden kan du se eksempler på den type opgaver, som vi er særligt stolte af.

Der ud over kan vi bryste os af meget flotte og langtidsholdbare resultater i forbindelse med nye fuger i skorsten og andre mureropgaver så som tagreparation og vandskuring af facader.

De dygtige og professionelle murer fra Murerfirmaet Romvig er også gerne behjælpelige, når der skal isættes nye vinduer eller en ny terrassedør – og vi lægger gerne fliser eller opsætter klinker, når badeværelset skal renoveres.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 50506374 eller på mail til mike@murerfirmaetromvig.dk

Hvis du vil følge med i det vi laver, så er du meget velkommen til at kigge forbi vores side på Facebook, hvor vi løbende kommer med opdateringer på det vi går og laver.