Renovering af trappe

En trappe, som er fremstillet ved beton støbning eller ud af murværk, kan sagtens renoveres på en skånsom og respektfuld måde.

Huset i Gram fik en flot ny trappe da den gamle var ved at være slidt op. I det følgende kan du læse mere om hvorfor det kan være en stor fordel med renovering af trappe i boligen.

Trapper – såvel indendørs som udendørs – skal helst være intakte og sikre. Ellers kan du risikere alvorlige fald ulykker. Og en slidt trappe er under ingen omstændigheder behagelig at betræde.

Hvornår er det nødvendigt at renovere en trappe?

Du vil tydeligt kunne se hvornår din gamle trappe trænger til enten at blive skiftet ud eller gennemgå en grundig renovering. Er din trappe belagt med fliser eller klinker vil disse på et tidspunkt begynde at slå revner.

Betontrapper, hvis belægning er gået tabt, vil være udsat for indtrængende fugt hvilket kan medføre en del problemer. Når der først er trængt fugt ind i trappen vil materialet blive porøst og begynde at smuldre. Dette er i sagens natur ikke optimalt da trappens trin risikerer at blive usikre.

Derfor bør du holde øje med trappens tilstand. Og det gælder både trapper uden døre og trapper i huset.

Hvordan renoverer man en betontrappe?

Er din trappe støbt i beton ser den måske ganske tilforladelig ud på overfladen. Mange betontrapper holder da også ganske fint i mange årtier. Men afhængig af betonens kvalitet kan en betontrappe hurtigt begynde at smuldre.

Som nævnt vil fugt, der trænger ind i det porøse materiale, forårsage en erodering af trappen. Så er det at man pludselig står med en trappe som ikke rigtig kan bruges som sådan. Og det er rigtig ærgerligt da en trappe som oftest tjener et temmelig vigtigt formål.

Hvis du lægger mærke til at din trappe er begyndt at smuldre lidt i kanterne er det på tide at tilkalde en professionel murer. Her kan du med fordel kontakte os. Hos Murerfirmaet Romvig er vi specialister i trapperenovering.

Din betontrappe kan få helt nyt liv med en renovering som blandt andet indebærer ny skridsikker og vandtæt belægning på trappens overflade. Du kan på billederne i galleriet oven for se hvorledes huset i Gram nærmest har fået en helt ny trappe.

Den på en og samme tid flotte og praktiske belægning beskytter på effektiv vis materialet mod erodering. Og en sådan trappe vil kunne holde i mange år.

Renovering af murstenstrappe

Hvis din udendørs trappe er fremstillet i mursten, hvilket er tilfældet i mange moderne villaer og parcelhuse, vil du skulle være særligt opmærksom på hvorledes murstenene eller de fliser, som udgør trappens overflade, tager sig ud.

Misfarvninger eller ændringer i struktur kan være tegn på at overfladen er ved at være så slidt at du bør overveje en udskiftning heraf. Det er vigtigt at få den slags tiltag udført i tide, det vil sige nærmest med det samme man opdager fejlene. Ellers risikerer man bare at forfaldet tiltager i styrke. Især når vinteren sætter ind med lave temperaturer som kan være årsag til frost sprængninger.

Murerfirmaet Romvig har mange års erfaring med renovering af murstenstrapper. Ved udskiftning af enkelte sten matcher vi de nye sten til de eksisterende således at det samlede udtryk bliver ensartet og smukt. Vi kan også hjælpe med at oprensning og reparation af mørtel fuger, skulle disse vise sig at være ødelagte.

Vi kan hjælpe med at vurdere om trappen eventuelt synker, og om der i den anledning skulle være behov for ekstra understøttelse af trappens underbund. Og vi kan tilbyde at du får mulighed for at vælge hvilken type belægning som skal anvendes således at denne kommer til at svare overens med dine ønsker til udtryk og stil.

Få den bedste og mest professionelle hjælp til renovering af boligens trapper

Når du lader Murerfirmaet Romvig forestå opgaven med renovering af indendørs og udendørs trapper kan du være sikker på at opgaven bliver udført til et rent tolvtal.

Hos Murerfirmaet Romvig sætter vi en ære i at gøre arbejdet ordentligt og ikke blot udføre kosmetiske ændringer på din trappe. Du får et på en og samme tid smukt og funktionelt resultat som kan holde i mange år fremover. Og i er ikke bange for at give garanti på det udførte arbejde.

Du kan ringe til murermester Mike Romvig på telefon 50 50 63 74 📞 eller sende en email på mike@murerfirmaetromvig.dk. Så vender vi tilbage med et skarpt tilbud på renovering af din trappe. Vi besøger gerne din ejendom for at vurdere trappens øjeblikkelige tilstand og afgiver dernæst vores professionelle bud på en mulig løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu