Vandskuring af indervægge

Huset på de nedenfor stående billeder har fået udført en vandskuring af indervægge. Som det fremgår er alle vægge blevet smukke og ensartede, og har fået en flot og jævn overflade.

I det følgende kan du læse om fordelene ved vandskuring af indvendige vægge, og hvorledes sådan en foregår.

Hvad er fordelene ved en vandskuring?

Med en vandskuring opnås som regel en holdbar og slidstærk overflade på væggene. En vandskuring giver det perfekte underlag for væggen, for det mest jævne og ensartede overflade.

I forbindelse med vandskuring lappes samtidig eventuelle revner og sætningsskader i murværket som kunne give anledning til træk eller indtrængende fugt. På den måde sikrer du grundlaget for et godt indeklima når du vælger vandskuring af indervæggene i din bolig.

Hvordan foregår en vandskuring af indervægge?

En vandskuring foregår derved at et tyndt lag mørtel påføres murværket direkte. Her efter skures mørtelen med en våd vandskuringsbræt inden det får lov at tørre.

Vandskuring hører til den kategori af pudsnings metoder som anvender vandskuringsmørtel. Det betyder at laget af mørtel, som påføres, i reglen er så tyndt at murstenene kan skimtes igennem. Dette giver et mere råt udtryk end andre former for renovering af murværk, for eksempel armeringspudsning, som anvender tykkere lag af puds eller mørtel.

Vandskuring af indervægge er som metode særdeles velegnet til indendørs anvendelse hvis du godt kan lide det rå og lidt urbane look. Og ellers kan væggene altid gøres endnu mere jævne og ensartede med en fuldspartling eller med filt.

Mange muligheder med vandskuring

Huset på den oven for stående billeder er behandlet med hvid mørtel. For netop denne boligs vedkommende var en neutral vandskuring af indervægge det optimale idet væggene ikke er færdig renoverede.

Men faktisk vil du kunne få lige præcis den farve du ønsker dig på dine vægge ved en vandskuring. Det er blot et spørgsmål om at vælge indfarvet mørtel. Så kan du for eksempel få en flot knækket hvid i stedet for den neutralt hvide farve.

Lad Murerfirmaet Romvig forestå vandskuring af indervægge i din bolig

Hvis du også ønsker at total renovere din bolig indvendig, og skal væggene stå lige så flotte og ensartede som dem på billederne, kan du med fordel tage kontakt til Murerfirmaet Romvig.

Vi kommer gerne ud og inspicerer huset og murværket for at finde ud af om det egner sig til en vandskuring. Det er nemlig ikke altid en god idé at vandskure før man har sikret sig at murværket er 100% i orden. Mindre reparationer, for eksempel af fuger eller mursten, skal udføres førend en vandskuring kommer på tale. Og her kan Murerfirmaet Romvig også hjælpe.

Du kan altid tage kontakt til murermester Mike Romvig på telefon 50 50 63 74  📞 eller på mail mike@murerfirmaetromvig.dk og få et godt tilbud på indvendig eller udvendig vandskuring af dit hus.

Vi kommer gerne ud og vurderer murværkets tilstand og beskaffenhed og vender hernæst tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud, al den stund vi finder murværket i din bolig egnet til vandskuring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu