Armeringspudsning af hus i Vojens

Dette hus i Vojens er renoveret efter en metode som kaldes netpuds eller armeringspudsning. Armeringspudsning anvendes som oftest når der er flere dårlige eller beskadigede sten i murværket.

I mange tilfælde vil disse skader ikke kunne udbedres blot ved udskiftning af enkelte sten. Her skal der mere probate midler i brug. Og her vil armeringspudsning være en oplagt løsning.

Hvad er armeringspudsning?

Armeringspudsning er en særlig metode til fuld renovering af facaden på et hus. Murerfirmaet Romvig har særlig ekspertise inden for armeringspudsning af hele huse eller enkelt stående facader.

I forbindelse med armeringspudsning anvender vi engangs armeringsnet samt Alfix DuraPuds eller Weber 280, som er blandt de bedste materialer til netop dette formål på det danske marked.

Hvornår er der brug for armeringspudsning?

Armeringspudsning kan være redningen for en slidt murstens facade hvor der er gennemgående sætningsrevner i murværket eller hvor der er mange beskadigede mursten.

Parcelhuse fra tresserne og halvfjerdserne vil ofte kunne have stor gavn af en facadepuds med armeringsnet idet hverken fuger eller sten holder evigt. Især de porøse kalksandsten, som var meget moderne på den tid, er i fare for at smuldre. Enten som følge af naturligt forfald, eller afstedkommet af frost sprængninger eller angreb fra murbier.

Kan du se at mursten og fuger i dit hus lider under alderens tyngde er det en god idé at kontakte en murermester for at få tilset murværket – og eventuelt få et tilbud på en armeringspudsning.

All round facaderenovering med armeringspudsning i Vojens

Huset i Vojens er et klassisk gulstens parcelhus som bar præg af manglende vedligeholdelse af facaden. Derfor ville det ikke være tilstrækkeligt at foretage en interimistisk renovering så som udskiftning af enkelte sten eller fuger i huset.

Foruden de synlige skader på murværket var husets sokkel heller ikke i den bedste forfatning. Og samtidig trængte en gammel trappe til en udskiftning.

Armeringspudsning med armeringsnet – for det flotteste resultat

Hovedprioriteten for denne opgave var en total renovering af husets facade. Hele facaden, inklusive husets sokkel, skulle gennemgå en omfattende istandsættelse hvis huset skulle gøre sig håb om at komme til at fremstå pænt.

En facaderenovering handler dog om andet og mere end ren kosmetik. Når fugerne går sig en tur , og der opstår revner i facadens mursten, kan det resultere i indtrængende fugt. Dette kan give anledning til diverse dårligdomme så som for eksempel frostsprængninger, hvilket kan forværre revner i murværk og sokkel, og skimmelsvamp.

Sidst nævnte kan forårsage allergiske reaktioner og kan være meget svært at udrydde. Derfor er det en klog beslutning at lade facaden renovere, og dermed forstærke, med en armeringspudsning. Især hvis man er i besiddelse af et parcelhus som ligner huset i Vojens.

Udskiftning af sålbænke hele vejen rundt

En anden effektiv metode til at undgå indtrængende fugt i husets murværk er effektive sålbænke. Som en del af facade renoveringen monterede Murerfirmaet Romvig nye sålbænke på alle vinduer i husets facade.

De nye sålbænke er udført i skiffer, et holdbart og slidstærkt materiale, som samtidig er rigtig kønt at kigge på og farvemæssigt står godt til den flotte nypudsede facade.

Fjernelse af gammel trappe

Når vi udfører renoveringer af villaer og parcel huse sætter vi en stor ære i at gå grundigt til værks. Under inspektion fandt vi at en gammel og slidt trappe trængte til udskiftning.

Når en trappe går i forfald kan den hurtigt blive årsag til mange ulykker. Derfor er det vigtigt at holde øje med alle trapper i huset, især de udendørs af slagsen. Trappen i huset i Vojens var i så elendig forfatning at vi blev enige med ejer om at anlægge en ny trappe.

Få et skarpt tilbud på renovering af facade hos Murerfirmaet Romvig

Murerfirmaet Romvig kommer gerne ud og inspirerer dit hus med henblik på udarbejdelse af et tilbud på armeringspudsning eller andre former for facaderenovering.

Det er altid en god idé at få overstået den slags arbejde i sommermånederne når vejret er til det. Så grib knoglen og kontakt murermester Mike Romvig fra Murerfirmaet Romvig på telefon 50 50 63 74 📞.

Du kan også sende en email på mike@murerfirmaetromvig.dk og forhøre dig om dine muligheder for en facaderenovering af dit hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu