Bygning af garage

Bygning af garage ved Murerfirmaet Romvig – garanti for et flot resultat

Når man bor uden for de større byer, og langt fra offentlig transport, er man nødsaget til at have en bil. Og skal bilen opbevares forsvarligt, det er nødvendigt med en solid og robust carport eller garage, som kan beskytte bilen mod de danske vejrlig.

Skal jeg bygge garage eller carport?

Der er flere valgmuligheder, når du står for at skulle lave en garage-tilbygning til din bolig. Mange husejere vælger en byg-selv løsning, hvor de selv bygger en billig carport af trykimprægneret træ, typisk med tag ud af bølgeplast og åben front. Dette kan dog skæmme det samlede indtryk af dit pæne parcelhus eller statelige villa, så hvis du ønsker en løsning, som er både flot og holdbar, bør du gå efter en lukket garage i mursten, opført af et professionelt murerfirma.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil bygge garage?

Det er dog ikke altid helt ligetil at bygge en forsvarlig garage. Du skal først og fremmest undersøge, om du ifølge bygningsreglementet har tilladelse til at opføre en tilbygning i form af en garage. Og er arealet af garagen over en vis størrelse, skal du anmelde byggeriet til kommunen. I visse tilfælde skal der søges om byggetilladelse, og i disse tilfælde er det ikke nemmere at få tilgivelse end tilladelse. Du kan, i fald dit byggeri er i strid med reglerne, blive pålagt at rive det ned igen.

Det er derfor overordnet en god idé at få styr på reglerne, inden du går i gang. Dette gælder såvel det generelle bygningsreglement som de lokale servitutter og øvrige lokalplaner, som findes i dit område. Det er så ærgerligt at få at vide, at den nye, flotte garage skal fjernes igen, fordi den ikke lever op til lokalområdets regulativer.

Muret garage – for det flotteste resultat

Bygning af garageHvis du ønsker en flot garage, som passer til dit hus, og som måske endda er isoleret, skal du vælge en garage bygget af mursten. En professionel murer vil kunne vurdere, hvilke dimensioner, din garage skal have, ud fra dine ønsker om opbevaringsplads og den øvrige bebyggelses størrelse og form. Måske ønsker du ikke udelukkende at opbevare din bil eller din motorcykel i garagen – det kan tænkes, at du har værktøj, haveredskaber eller hobbyudstyr, som også skal have plads i din garage.

Mange anvender også garagen til opbevaring af familiens cykler og til at holde brænde til husets brændeovne tørt vinteren over. Og hvis du ønsker at anvende garagen som værksted eller hobbyrum, er det en god idé at få isoleret garagen. Med en murer til at løse opgaven fremfor en færdigfremstillet løsning kan du få det lige som du vil have det – og dit byggeri vil have prima håndværksmæssig kvalitet.

Solidt fundament og robuste vægge i muret garage

Når du vælger Murerfirmaet Romvig til bygning af garage, tager vi alle forhold i betragtning fra begyndelsen. Vi sørger for at sikre, at alle regler er overholdt, og at byggeriet foregår i overensstemmelse med områdets lokalplaner og ejerforeningens servitutter. Hele projektet planlægges i mindste detalje, og vi sørger for, at samtlige tegninger og planer godkendes af dig som bygherre forud for projektstart.

Vi er eksperter i bygning af garage, lige fra udførelse af jordbundsprøvetagning forud for støbning af betonfundament til opmuring af vægge, montering af vippedøre i træ eller metal, isætning af ekstra døre eller vinduer og den afsluttende taglægning.

Få gratis og uforpligtende tilbud på bygning af garage hos Murerfirmaet Romvig

Du har sikkert gjort dig mange tanker om, hvordan din garage skal se ud, og hvor megen plads, der skal være i den. Hvis du allerede på nuværende tidspunkt har et billede af, hvad du vil bruge din garage til, og eventuelt hvilke materialer, der skal anvendes til opførelsen, er du allerede nået et langt stykke hen ad vejen mod at få opført en flot, ny garage.

Går du og overvejer at få bygget en flot garage med eller uden isolering, kan du med fordel kontakte Murerfirmaet Romvig på tlf 50 50 63 75 eller mail Mike@murerfirmaetromvig.dk. Du kan også anvende kontaktformularen her på siden – fortæl os om dine ønsker til din nye garage, så vender vi tilbage hurtigst muligt med henblik på at udarbejde et tilbud til dig.

Menu