Tilbygning

Tilbygning og nybygning

Vælg dine murermester med omhu når du skal have bygget nyt hus eller lavet en tilbygning. Her er nogle ting, der er gode at vide før du beslutter dig for de ekstra kvadratmeter.


Ønsket om mere plads i huset?

Vi holder alle af at have plads til vores ting og et trykt hjem for hele familien. Uanset om i ønsker mere plads i huset, garagen, værkstedet, virksomhed eller for den sags skyld i legehuset til ungerne. Nogle af os kræver mere plads end andre for at have det godt.

Tilbygning giver kvadratmeter og plads

Drømmen om flere kvadratmeter kan opstå hen ad vejen. Det kan der være mange årsager til at man mangler kvadratmeter, nye værelse, børn, husdyr og mange andre ting. Måske var huset lidt småt, da i købte det. Eller måske har du nu blot fået brug for et ekstra rum. Uanset årsagen er en tilbygning af huset løsningen på dit ønske om mere plads til dig og din familie.

Prisen på tilbygning

Der koster naturligvis en del sum penge at bygge til på et huset. Men er ønsket om mere plads en nødvendighed, skal prisen på tilbygning også ses i sammenhæng med hvad det ville koste dig at flytte til et andet hus som er større hus eller at bygge et nyt hus og op huset som i ønsker.

Nybyggeri?

Hvis i overvejer eller har besluttet jer for at bygge nyt hus, er det en god idé at tage os med på råd i din byggeplanlægning. Vi kan med sikkerhed give dig den rådgivning, der er nødvendig for at opnå kvalitetshuset som jeres familie ville blive glad for, til en fornuftig pris. Hvis i gerne ville undgå faldgrupper og ekstra omkostninger, er det altid en god idé at koble os på dit byggeprojekt så tidligt i processen som overhovedet muligt. Dermed har vi nemlig mulighed for at rådgive dig best muligt med, projekt og praktik angår, så dit byggeprojekt kommer bedst fra start og står hurtigst muligt klart i top kvalitet.

Nybygning eller tilbygning

Familien er blevet større og i ønsker en tilbygning til huset eller ville i bygge nyt, så kan i forvent en samarbejde som er samvittighedsfuld og en sparringspartner. Vi sikrer at byggeprojekt bliver leveret til tiden, til den aftalte pris og i en kvalitet, som du ikke kun bliver glad for når den sidste murer er færdig, men også i mange af årene fremover. Et godt stykke håndværk, som også vi kan stå inde for er det, der gennem flere år har betegnet Murerfirmaet Romvig og det har vi ingen planer om at ændre på!.

Vi bygger i Jylland og på Fyn

I Murerfirmaet Romvig udfører vi mange former for nybygninger og tilbygninger til eksisterende bygninger rundt omkring i Jylland og på Fyn. Det er gennem tiden blevet til en masse viden om nybyggeri og en lang række private huse. Vi deler gerne ud af vores viden og mange årige byggeerfaring.

Kontakt Murerfirmaet Romvig

Overvejer du at bygge nyt hus eller opføre en ny bygning til butikken eller virksomheden, så er i altid velkommen til at kontakte Murerfirmaet Romvig. Vi kender til de udfordringer der kan opstå i byggeprojekt, og vi hjælper dig gerne i hele eller dele af processen. Vi kan stå for planlægning og udførsel af murerarbejdet alene.

Men vi kan også varetage hele entreprisen i forbindelse med din kommende nybyggeri eller tilbygning.

Kontakt os