Facadepuds

Facadepuds og renovering af facade

Hos Murerfirmaet Romvig udfører vi gerne facadepuds og forskellige former for renovering af husets facade. Med en facadepudsning eller en vandskuring kan du opnå en flot glat og ensartet facade, som holder en høj kvalitet, og som du kan have glæde af i mange år. Du vil altid modtage professionelle råd og vejledning hvad angår valg af materialer og farver – og Murerfirmaet Romvig forestår selvfølgelig et grundigt og gennemgående tjek af husets facade inden vi påbegynder det egentlige arbejde med facadepuds.

Hvad er facadepuds?

Puds er en form for mørtel, som påføres det ydre murværk i et murstenshus for at give huset et rent og ensartet udseende. En vel udført facadepuds kan få selv den mest triste og trætte murstensmur til at stråle. Med en facadepudsning kan du dække slidte og kedelige mursten samt grimme fuger. Det er med andre ord, en rigtig god måde hvorpå du kan friske et gammelt hus op. Det er også muligt at pudse facader af beton eller gasbeton, og derved opnå et mere attraktivt udseende.

Murerfirmaet Romvig – specialister i facaderenovering og facadepuds

De dygtige, faglærte håndværkere hos Murerfirmaet Romvig er specialiserede inden for alle typer opgaver, som handler om puds og øvrige former for renovering af husfacader. Dette betyder, at du kan være sikker på en kompetent og erfaren samarbejds partner, når du vælger at overlade opgaven til en murer fra Murerfirmaet Romvig.

Armeringspuds – et speciale område hos Murerfirmaet Romvig

Hvis du ønsker en facadepuds, som ydermere styrker husets facade, kan du vælge en såkaldt armeringspuds. Hos Murerfirmaet Romvig udfører vi armeringspuds med Alfix DuraPuds eller Weber 280 og med engang armeringsnet. En facadepuds med armeringsnet er velegnet til facader, som har revner i murværk eller sokkel.

Få hjælp til facadepuds og renovering af din facade
​Kontakt os for at få et besøg af Murerfirmaet Romvig, så vi kan danne os et ordentligt indtryk af opgaven

Menu