Nye trapper

Nye trapper, som er smukke og funktionelle – kontakt Murerfirmaet Romvig for tilbud.

Hvis dit hus er forsynet med udvendig trappe – som oftest støbt i beton eller cement – vil der uvægerligt opstå en del skader som følge af slid fra vind, vejr og daglig brug. Skaderne kan hurtigt blive så omfattende, at trappen kan blive farlig – eller ligefrem umulig – at anvende. Og på et tidspunkt kan det komme så vidt, at det ikke kan betale sig at reparere på en eksisterende trappe.

De materialer, som anvendtes, den gang trappen blev opført, er med stor sandsynlighed ikke af tilnærmelsesvis samme kvalitet som de byggematerialer, der findes den dag i dag – og er de først eroderet og smuldret, er der ikke så meget, man kan stille op. Så er det mere hensigtsmæssigt i stedet at fokusere på at få bygget en ny trappe til boligen.

Nye trapper – muret eller støbt?

Når du skal have fremstillet nye trapper – indedørs såvel som udendørs – vil du stå med valget om en trappe muret op med mursten versus en trappe støbt i cement eller beton. Du er måske lidt tilbageholdende over for den sidste mulighed, fordi du forestiller dig en kedelig og grå betontrappe uden de store finesser eller æstetisk værdi.

Men sådan behøver det ikke at være. Når du bestiller en støbt trappe hos en professionel murer, får du et solidt fundament for en trappe, der holder i mange år, samt den beklædning, du måtte ønske. Du kan for eksempel vælge at få dine trappetrin beklædt med skridsikre fliser – her kan vi præsentere et stort og varieret udvalg, hvoraf du sikkert vil kunne finde en model, som falder i din smag. Din nye trappe kan således sagtens få et eksklusivt og unikt look, selv om den er støbt i beton, og ikke muret op fra bunden.

Murerfirmaet Romvig tilbyder såvel nye trapper udført i mursten som trapper støbt i massiv beton. Vi står for de indledende opmålinger, udarbejdelse af tegninger og fjernelse af den gamle trappe – og vi sørger naturligvis for at rydde pænt op efter os, når vi er færdige!

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil bygge nye trapper?

Hvis du vil bygge nye trapper et sted, hvor der ikke før har været trapper – for eksempel i forbindelse med anlæggelse af en terrasse eller en tilbygning til dit hus – skal du være opmærksom på jordbundsforholdene, og hvorledes trappen skal understøttes. Det er vigtigt at sørge for, at underbunden på trappen er solidt og ordentligt udført, inden den opføres. Ellers risikerer man, at trappen efter kort tid styrter i grus – i bogstavelig forstand.

Et korrekt opført trappefundament med solid bundsikring beskytter den nye trappe mod såvel nedsynkning som vand- og frostskader, da vandet ledes væk og derfor ikke belaster fliser eller cement. Trappen vil blive modstandsdygtig over for vind og vejr samt de vandmasser, som kan forekomme – især om efteråret og i vinterhalvåret.

Hvis du vælger at få bygget dine nye trapper af Murerfirmaet Romvig, sørger vi selvfølgelig for at undersøge jordbunden forud for montering af trappen – uanset om der er tale om en muret trappe eller en trappe støbt i beton eller cement. Vi sørger desuden for, at såvel bundsikring som afretningslag og stabilgrus er helt på plads, så du kan have glæde af dine nye trapper i mange år fremover. Vi sætter en ære i at udføre arbejdet med sikring af trappen 100 procent, så den ikke synker eller eroderer i løbet af kort tid.

Få et godt tilbud på ny trappe hos Murerfirmaet Romvig

Skal du have bygget nye trapper, eller renoveret din eksisterende trappe, bør du vælge et professionelt murerfirma for hvem faglig stolthed og håndværksmæssig ekspertise går op i en højere enhed. Murerfirmaet Romvig sætter en ære i at gøre kunderne glade – det er de tilfreds kunder, vi lever af. Derfor tilbyder vi, at du helt gratis og uforpligtende kan indhente et ikke bindende tilbud på nye trapper eller renovering af eksisterende trappe.

Giv os et kald på tlf 50 50 63 75 eller send en mail på email adressen Mike@murerfirmaetromvig.dk – så vender vi tilbage inden for få dage med henblik på en besigtigelse af dit trappeprojekt og udarbejdelse af tilbud.

Menu