Armeringspudsning af hus

Armeringspudsning i Kolding

Her på siden kan du finde billeder som viser resultatet af renovering af hus ved armeringspudsning.

Det pågældende hus er oprindeligt isoleret med et materiale som kaldes isolations plader. Denne isolerings metode er ikke videre effektiv – og er huset, og dermed isoleringen, af ældre dato vil vægge og mure uvægerligt komme til at lide under en vis grad af slitage.

Den metode som blev anvendt i dette tilfælde er i særdeleshed ikke særligt holdbar. Pudset var påført direkte på de gamle isolerings plader hvilket igennem årene har givet anledning til alvorlig slitage. Alle samlinger i huset havde åbne revner, og der var flere alvorlige skader rundt omkring på huset.

Samtlige skader var opstået som følge af det manglefulde pudse arbejde, og for at undgå en nedrivning var det nødvendigt at udføre en grundig og effektiv armeringspudsning ved brug af armeringsnet samt særligt slidstærkt og holdbart pudse materiale.

Armeringspudsning – en effektiv form for facade renovering af hus

Da huset var så hårdt angrebet af slemme skader var det ikke tilstrækkeligt blot at reparere pudset de steder hvor der var opstået revner og lignende. Her måtte en fuld renovering til.

I dette tilfælde valgte Murerfirmaet Romvig at foretage en armeringspudsning ved hjælp af et såkaldt armeringsnet. Murerfirmaet Romvig er specialister inden for denne fremgangs måde og har udelukkende opnået stærke og holdbare resultater ved armeringspudsning. Til dette formål anvendes et stærkt armeringsnet og et puds materiale – i dette tilfælde Web280.

Med puds opnås de flotteste resultater i form af dels en forstærkning af husets oprindelige konstruktion, dels et smukt og ensartet finish. Armeringspudsning har først og fremmest til formål at sørge for at facaden er tæt. Du kan vælge at få pudset huset op med indfarvet puds eller du kan vælge en neutral farve som så bagefter kan males i en ønsket farve. I denne case er det sidst nævnte mulighed som er valgt.

Hvordan foregår renovering af facade med armeringspuds?

At pudse en facade op indebærer i reglen mange andre opgaver end blot at spartle noget puds på murene. Først er det vigtigt at undersøge om facaden har taget skade som følge af revner og utætheder. Det kan for eksempel være sætnings skader som har medført fugt dannelse i væggene. Det er meget vigtigt at denne form for skader udbedres før oppudsning finder sted. Ellers vil resultatet blive derefter.

I dette tilfælde blev facaden kigget godt og grundigt efter i sømmene og alle utætheder lappet førend selve pudse arbejdet blev sat i værk. Samtidig forestod Murerfirmaet Romvig rensning af fliserne foran huset. Med en fliserens fjernes alger, mos og lav, således at flise belægningen kommer til at fremstå flot og ensartet.

Hvor lang tid tager det at renovere en facade?

En effektiv og grundig facaderenovering tager således tid – i hvert fald hvis resultatet skal være slidstærkt og holdbart. Afhængig af vejr forholdene vil en facaderenovering med armeringspudsning i denne størrelsesorden tage 3 – 4 uger.

Murerfirmaet Romvig forestår gerne din facaderenovering – og her kan du være sikker på det optimale resultat. Kontakt murermester Mike Romvig fra Murerfirmaet Romvig på telefon 50 50 63 74 eller email mike@murerfirmaetromvig.dk og hør mere om facaderenovering med armeringspudsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu