Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse ved Murerfirmaet Romvig

Er du lige flyttet ind i en ny bolig, står et nyt badeværelse sandsynligvis meget højt på ønskelisten. I mange tilfælde har den forrige ejer ikke ment, at det var umagen værd at skifte badeværelset ud. Og et badeværelse, som er mere end tyve år gammelt, er som regel meget slidt. Selv med overfladisk vedligeholdelse kommer et badeværelse til at tage sig nusset ud med årene, da kalk og okker sætter sig i fuger og langs kanten af armaturer og andre vvs installationer.

Dertil kommer, at et gammelt badeværelse ikke nødvendigvis lever op til tidens lovpligtige standarder hvad angår vådrumssikring – og derfor kan det være nødvendigt med en renovering af badeværelse. I 1995 blev kravene strammet for nyopførte badeværelser – og det med god grund. Hvis dit badeværelse ikke er tilstrækkeligt tætnet ved hjælp af vådrumsmembraner, risikerer du, at såvel gulve, vægge og lofter får fugtskader, fordi vandet fra brusebadet trænger igennem fuger og revner. Samtidig er det en rigtig god idé at sikre sig, at diverse vvs installationer (rør, samlinger osv.) samt elektriske installationer, for eksempel strømførende ledninger og strømudtag, er tilstrækkeligt sikret mod indtrængende fugt. Hvis et rør gennemtæres, kan det forårsage svære vandskader – ikke alene på din ejendom, men også på eventuelle underboers.

En vandskade kan tage lang tid at udbedre, og er typisk en temmelig dyr affære. Derfor anbefales det, at du får udført en vurdering af en fagmand med henblik på renovering af badeværelse, når du flytter ind i en ældre bolig.

Nyt badeværelse ved professionel murer

Renovering af badeværelse

Murerfirmaet Romvig forestår gerne renovering af badeværelse ud fra dine ønsker og behov

Hvis du står med et gammelt og slidt badeværelse, som trænger til et nyt look, kan du gøre meget ved at udskifte væggenes og gulvets belægning. Hos Murerfirmaet Romvig har vi mange års erfaring med modernisering og renovering af badeværelse. Vi river gerne dit gamle badeværelse ned og sætter nye fliser op samt støber nyt gulv i cement – selvfølgelig med forsvarlig vådrumssikring og isolering af høj standard. Vi er også gerne behjælpelig med rådgivning omkring valg af fliser, klinker mv. i forbindelse med renovering af badeværelse. Og vi hjælper dig gerne med at finde passende møbler til badeværelset (toilet, håndvask og andet).

Skal du have foretaget en renovering af badeværelse, som indebærer flytning af afløb eller udskiftning af elektriske installationer, er det som oftest ikke en opgave, du kan løfte selv. Det kan for eksempel være, at du vil have indlagt brusebad, eller skal have installeret vaskemaskine – eller du skal bygge et helt nyt badeværelse, hvor der ikke har været ét før. Der skal mange forskellige fagfolk ind over et sådant projekt: Vvs’ere, malere, murere, elektrikere og tømrere er de mest anvendte agenter i et badeværelsesprojekt.

Hvis dit badeværelse skal bygges helt om, har du således brug for en totalentreprise løsning til renovering af badeværelse – og her kan du få hjælp hos Murerfirmaet Romvig. Med hjælp fra forskellige branchefolk kan vi hjælpe dig med alt fra udfærdigelse af plantegninger til udførelse og afslutning af hele projektet. Det er vigtigt, at man fra begyndelsen lægger en holdbar plan, da forskellige håndværkere skal på banen i forskellige faser af renovering af badeværelse. Med en gennemtænkt plan slipper man for at bruge mere tid end allerhøjst nødvendigt på renovering af badeværelse – hvilket er en fordel, da det er begrænset, hvor sjovt det er at gå i månedsvis uden adgang til bad og toilet.

Renovering af badeværelse – en omstændelig affære

Det er desuden rigtig vigtigt, at forventningerne til det nye badeværelse er 100% afstemt fra begyndelsen. Det er ikke nogen lille sag at renovere et badeværelse, og det er en investering, som du gerne skulle kunne have glæde af i mange år fremover. Derfor tilbyder vi hos Murerfirmaet Romvig at hjælpe og rådgive om alt fra materialer i forbindelse med renovering af badeværelse – fliser, cement, beton, klinker osv. – til farven på malingen og udformning af armaturer samt badeværelsesmøbler. Vi kan hjælpe med at visualisere dit drømmebadeværelse, så du ved præcis hvad du får. På den måde får dit badeværelse et helstøbt udtryk, og du slipper for skuffelser.

Når du vælger Murerfirmaet Romvig til at forestå renovering af badeværelse, er du garanteret et holdbart resultat. Vi bruger kun de bedste materialer, og arbejder udelukkende med de mest velrenommerede leverandører. Du kan ringe til os på tlf. 50 50 63 74 og bestille en vurdering af dit badeværelse. Så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Menu